August 22, 2011

To Love You More


Take me back in the arms I love
Need me like you did before
Touch me once again
And remember when
There was no one that you wanted more

Don't go you know you will break my heart
She won't love you like I will
I'm the one who'll stay
When she walks away
And you know I'll be standing here still

*
I'll be waiting for you
Here inside my heart
I'm the one who wants to love you more
You will see I can give you
Everything you need
Let me be the one to love you more

See me as if you never knew
Hold me so you can't let go
Just believe in me
I will make you see
All the things that your heart needs to know

back to *

And some way all the love that we had can be saved
Whatever it takes we'll find a way

back to *

# To Love You More - Celine Dion #

Ada yang lagi sering nyanyi lagu ini nih. Dari kapan gitu dia nyanyi lagu ini terus sampe lagunya terngiang-ngiang di telingaku. Heeemmmmm...lagunya emang bagus sih, so sweet gitu lah. Ga cuma dari cewek ke cowok, dari cowok ke cewek juga bisa. Kalau ada yang ga tau lagunya atau lupa atau kangen pengen dengerin, di-play aja player yang di bawah. Aku ga dapet widget yang autoplay dan ga bisa kalau disuruh ngubah modenya jadi diklik sendiri ya, hehehe...

gambar dari sini

2 comments:

gloriaputri said...

ehhh..gambarnya ooo...kayak yg di postinganku ini
http://gloriaputri.blogspot.com/2011/05/granger-bercerita-gingseng.html

wkwkwkkwkww

Poey said...

iya pa???hahahahaha...jadi ga enak...ga maksud lo glo...aku blm bc postinganmu yg lama2.